Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας (3)
Ζήτη (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Εξαντλημένο (1)
Συντελεστές
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ. (4)
Έτος έκδοσης
1995
2007
2008
2013
έως
2013
2008
2007
1995
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Φυσικές επιστήμες (4)
Θέματα
PSVA2 : Έντομα (εντομολογία) (3)
PST : Βοτανική και φυτοεπιστήμες (1)
Είδος
Βιβλίο (4)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (4)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (4)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 4
από
4
αποτελέσματα
1
από 1
Εχθροί αποθηκευμένων προϊόντων, μουσείων και κατοικιών
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ.
ISBN: 978-960-9439-18-3 ||
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας
||
2013 ||
Χαρτόδετο ||
248 σελ.
Κυκλοφορεί,
€29.86 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εχθροί αποθηκευμένων προϊόντων, μουσείων και κατοικιών
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ.
ISBN: 978-960-8029-63-7 ||
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
237 σελ.
Εξαντλημένο,
€29.86 (περ. ΦΠΑ 6%)
Υδρόβια εντομολογία
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ.
ISBN: 978-960-8029-62-0 ||
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας
||
2007 ||
Χαρτόδετο ||
199 σελ.
Κυκλοφορεί,
€19.91 (περ. ΦΠΑ 6%)
Έντομα αποθηκών μεγάλων καλλιεργειών και λαχανικών
Σταμόπουλος, Δημήτρης Κ.
ISBN: 978-960-431-312-9 ||
Ζήτη
||
1995 ||
Χαρτόδετο ||
264 σελ.
Κυκλοφορεί,
€29.68 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*